BALIKESİR / EDREMİT - Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özgür YENİGÖKÇE - Okul Müdürü

1977 yılında Giresun´da doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Çanakkale ilinde Yüksek öğrenimini ise Elazığ ili Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümünde tamamladı. ÇanakkaleOnsekiz Mart  Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Coğrfaya Anabilimdalı´nda Yüksek Lisans (Tezli) yaptı. Öğretmenliğe Ağrı ili Tutak ilçesi Geçimli İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak başladı. Sırasıyla Ağrı Küpkıran İlköğretim okulunda  Zonguldak ili Ereğli ilçesi Sinitli İlköğretim okulunda ve Balıkesir ili Havran ilçesi Hallaçlar İlköğretim Okulunda sosyal bilgiler öğretmenliği, Edremit MTAL´de coğrafya öğretmenliği, Şehit Öğretmenler İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü Yolören Orta Okulu´nda ve Edremit Anadolu Lisesi´nde Okul müdürlüğü görevlerini yaptı. Öğretmenlik mesleğinde 24. yılını tamamlayan müdürümüz evli ve iki çocuk babasıdır.